Mesajul emoționant al unui polițist, după ce a fost martorul unui accident rutier: „O fetiță de 10 ani a văzut pentru ultima oară un lan de rapiță..”

Publicat: 19 04. 2023, 21:11
Sursă Foto - Facebook/DanielZontea

Un polițist din Brașov a postat pe internet mesajul emoționant trimis de un coleg, după ce a cercetat un accident rutier în urma căruia o fetiță de zece ani și-a pierdut viața.

Polițistul, a cărui mărturisire e publicată pe pagina sa de colegul său, Daniel Zontea, povestește emoțiile cumplite pe care le-a trăit alături de părinții unei fetițe de 10 ani, care și-a pierdut viața într-un accident rutier și mărturisește cât de tare l-a afectat acel incident tragic.

„Băi, oameni buni, eu nu mai pot! Am ajuns acasă, după serviciu, și-am plâns. Am plâns ca un copil. Nu sunt așa de fel, dar mă confesez vouă, căci nu mai pot. Am așteptat alături de părinți să se trezească din comă, dar nu s-a întâmplat.

Sunt tată a doi copii și-am plâns pentru un copil pe care nici măcar nu-l cunoșteam. M-am văzut, din polițist, șoferul acelei mașini avariate și m-am gândit la ai mei”, a fost mesajul primit, de la colegul său, polițistul Daniel Zontea.

„În drumul vostru către mare, veți mai zări o cruce”

Daniel Zontea trage un semnal de alarmă asupra situației dramatice de pe șoselele din România.

„De ce am ales să vă scriu atât de târziu, atât de trist și-n zi de Paște?

Pentru că în fiecare zi mor copii accidentați din vina noastră, a adulților.

Nu este aleasă o zi, o oră sau un moment anume. Pur și simplu, prin neglijența noastră facem să se întâmple.

Fotografia este una reușită. Poate doar elicopterul SMURD n-ar trebui să fie în cadru, dar n-am ce-i face. Nu-l pot exclude.

Acum, în drumul vostru către mare, veți mai zări o cruce.

Știu sigur că nu veți opri pentru a vedea ce scrie, de aceea vă spun că o fetiță de 10 ani a văzut pentru ultima oară în scurta-i viață un lan de rapiță înflorit”, a scris polițistul.