MESAJUL lui Mihai Tudose după ce a ajuns de urgență la spital: Totul a trecut cu bine/ Pintea: A suferit un INFARCT extins. I s-au montat două stenturi/ Un fost ministru al Sănătății i-a acordat primul ajutor

Publicat: 26 03. 2019, 22:42

„Sunt bine! 😊 Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, a scris, pe Facebook, Mihai Tudose.

Pintea: A suferit un INFARCT extins. I s-au montat două stenturi

„Din fericire, în acest moment Mihai Tudose este stabil. A fost supus unei proceduri intervenționale specifice, adică i s-au montat două stenturi, el suferind un infarct extins. Da, pot să spun că viața lui a fost pusă în periocol, pentru că orice pacient cu infarct are viața pusă în pericol”, a declarat la Antena 3 Sorina Pintea.

Ea a mai spus că fostul premier, în vârstă de 52 de ani, este în salon și va rămâne în spital sub supravegherea medicilor.

Bănicioiu i-a acordat primul ajutor

Deputatul Pro România Gabriela Podașcă a declarat că Mihai Tudose era, în momentul în care i s-a făcut rău, cu Victor Ponta și cu Nicolae Bănicioiu, ultimul acordându-i fostului premier primul ajutor, înainte ca ambulanță să ajungă și să îl transporte la spital.

„Nu am multe detalii. Eu nu eram cu ei, eram la sediu. Din câte am înțeles domnul Ponta era împreună cu domnul Tudose și cu alți câțiva colegi. La un moment dat i s-a făcut rău, domnul Bănicioiu i-a acordat primul ajutor. A fost chemată o ambulanță și în momentul de față este la spital. Nu cunosc alte detalii legate de procedurile care se întâmplă în momentul de față”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul Gabriela Podașcă.

Deputatul Mihai Tudose a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. El are 52 de ani. În ianuarie 2019 a demisionat din PSD și s-a înscris în ProRomânia.

Acestuia i s-a făcut rău înainte cu o oră de conferința Pro România, în care se anunța candidații pentru alegerile europarlamentare. Mihai Tudose figurează pe listă.

Bănicioiu a fost ministru al Sănătății în perioada 5 martie 2014 – 17 noiembrie 2015.