Mesajul lui Traian Băsescu pentru gimnaștii români medaliați la Moscova și antrenorii lor

Publicat: 21 04. 2013, 21:34
Actualizat: 03 04. 2019, 12:54

Președintele Traian Băsescu transmite, printr-un mesaj video postat pe Facebook, felicitări Larisei Iordache, Dianei Bulimar și lui Flavius Koczi, sportivii medaliați la Campionatele Europene individuale de la Moscova, precum și antrenorilor acestora, mulțumind pentru gloria adusă României.

„În total 7 medalii de aur, argint și bronz la Campionatele Europene de la Moscova. Felicitări Larisei Iordache, Dianei Bulimar și lui Flavius Koczi, sportivi care ne-au bucurat mai mult decât orice în acest sfârșit de săptămână. Nu pot însă să nu mă gândesc cu drag, cu respect, la marii lor antrenori, fie că mă gândesc la Octavian Bellu, la Mariana Bitang sau la Ioan Suciu. Le mulțumesc încă o dată tuturor, sportivi și antrenori, pentru gloria pe care au adus-o României. Vă așteptăm cu drag acasă”, spune Băsescu, într-un mesaj video postat pe contul de Facebook „Alături de președintele nostru”.

Delegația României a încheiat duminică participarea la CE individuale de la Moscova cu șapte medalii: patru obținute de Larisa Iordache (aur la bârnă, argint la individual-compus, sărituri și sol), două ale Dianei Bulimar (argint la bârnă și bronz la sol) și una a lui Flavius Koczi (argint la sărituri).

LOTO 6/49, NOROC, JOKER, NOROC PLUS, LOTO 5 DIN 40 și SUPER NOROC. Au avut loc extragerile. Report de 5,8 milioane de euro la LOTO 6/49