Mihai Câmpineanu, liderul formației Șuie Paparude, a fost transferat la Spitalul Județean din Timișoara pentru analize suplimentare

Publicat: 21 10. 2013, 17:35
Actualizat: 13 02. 2016, 19:22

Mihai Câmpineanu, liderul formației Șuie Paparude, a fost transferat, luni, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, unde i-au fost montate două stenturi, la Spitalul Județean din Timișoara, la secția de terapie intensivă, unde va fi supus mai multor analize medicale.

Mihai Câmpineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Județean Timișoara cu o ambulanță specială care asigură condiții de terapie intensivă pe durata transferului.

„Vă pot spune că Mihai Câmpineanu a fost transferat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Județean Timișoara, la secția ATI, însă mai multe detalii nu vă pot dezvălui, la cererea familiei. Tot ce vă mai pot spune este că pacientul va fi supus mai multor analize și va rămâne sub supraveghere”, a declarat corespondentului MEDIAFAX șeful secției ATI de la Spitalul Județean din Timișoara, medicul Dorel Săndesc.

Întrebat dacă s-a luat în discuție transferarea lui Mihai Cămpineanu la București, Săndesc a spus că nu cunoaște acest detaliu.

La rândul lor, medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare au spuscă pacientul a trecut cu bine peste prima noapte și că starea lui nu s-a înrăutățit.

Liderul formației Șuie Paparude, Mihai Câmpineanu a suferit un infarct miocardic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la finalul unui concert susținut, la Timișoara, în cadrul evenimentului Re:freshTM.

Colegii de trupă, care au și sunat la 112, au afirmat că Mihai Câmpineanu le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi s-a prăbușit la pământ. În cădere, cântărețul s-a lovit la față.

„De vină sunt stresul și oboseala. Cu o zi înainte am avut concert în Arad, apoi la Timișoara. S-a stresat mult și cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, în concert la Timișoara. Era foarte foarte obosit”, spunea colegul acestuia de la Șuie Paparude, Mihai Dobre.

Duminică dimineață, Mihai Câmpineanu a fost transferat de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Timișoara la Institutul de Boli Cardiovasculare, fiind supus unei coronografii, medicii luând decizia de a-i monta două stenturi pe artera pulmonară. De asemenea, Câmpineanu a fost supus și analizelor neurologice, specialiștii fiind rezervați în privința stării neurologice a artistului după infarctul suferit sâmbătă noapte.