Ministrul Transporturilor a anunțat când va fi terminată Transalpina

Publicat: 05 06. 2012, 15:57
Actualizat: 07 07. 2013, 15:17
Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a declarat, marți, într-o conferință de presă la Alba Iulia, că DN 67 C, cunoscut și sub denumirea de "Transalpina", va fi finalizat până în luna septembrie a acestui an, investiția fiind realizată în proporție de 81,5 la sută.

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a declarat, marți, într-o conferință de presă la Alba Iulia, că DN 67 C, cunoscut și sub denumirea de „Transalpina”, va fi finalizat până în luna septembrie a acestui an, investiția fiind realizată în proporție de 81,5 la sută.

Ovidiu Silaghi a spus că Transalpina are ca termen de finalizare luna septembrie a acestui an, precizând că, până în prezent, lucrările au fost realizate în proporție de 81,5 la sută.

Silaghi a adăugat că investiția pe acest drum se ridică la aproximativ 1,3 miliarde de lei.

Întrebat cum va fi rezolvată problema cu avizul de mediu pentru această investiție ca să se poată face recepția, Silaghi a spus că a avut deja discuții în acest sens cu ministrul Mediului, iar problema va fi rezolvată.

„Nu sunt mari probleme, deja discuția am avut-o cu ministrul Mediului și problema va fi rezolvată (…) Într-adevăr acolo problema va fi rezolvată în sensul că recepția se va face”, a spus Silaghi.