MIRCEA PALAMARI la ROMÂNII AU TALENT, sezonul 3, semifinala 4

Publicat: 27 04. 2013, 00:30
Actualizat: 29 07. 2014, 19:29

MIRCEA PALAMARI, dansatorul din Republica Moldova de la ROMÂNII AU TALENT, a prezentat în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, un număr energic, în care a alternat momentele de dans pe hip-hop cu momente lente, pe muzică soul. Imaginea tânărului de 19 ani din Chișinău a fost proiectată pe două ecrane, între care s-au aflat zeci de reflectoare care au „luminat” prestația.

MIRCEA PALAMARI de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, a fost evaluat de Mihai Petre, care a declarat: „Ești foarte bun, am spus-o. Am două numere care îmi plac foarte mult: dansul și dresura. Tu cred că ai șansa să câștigi concursul ăsta dacă vei dansa la fel de bine și în finală. Din punctul meu de vedere, tu ești numărul 1 pentru mine în seara asta, sper să fii votat și să ajungi în finală. Bravo ție!”.

Despre MIRCEA PALAMARI de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andra a declarat : „Mă declar fana ta și aș fii dezamăgită să nu fii în finală”.

Comentând prestația lui MIRCEA PALAMARI de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andi Moisescu a spus: „Ne-ai convins încă din preselecții, acum doar ne-ai confirmat, ești unul dintre cei mai buni dansatori din cele trei sezoane”.

În urma prestației de la ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 4MIRCEA PALAMARI s-a calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, din 10 mai.

Premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT, în valoare de 120.000 de euro, este acordat de Cosmote.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4 LIVE