Mona Muscă ar putea reveni în viața politică după introducerea votului uninominal

Publicat: 15 02. 2012, 10:59
Actualizat: 06 05. 2012, 20:14
Mona Muscă ar putea reveni în viața politică după introducerea votului uninominal, când va fi validată nu de politicieni, ci de cetățeni, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, președintele Consiliului Național al Reprezentanților PLD, Valeriu Stoica.


Mona Muscă ar putea reveni în viața politică după introducerea votului uninominal, când va fi validată nu de politicieni, ci de cetățeni, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, președintele Consiliului Național al Reprezentanților PLD, Valeriu Stoica, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Mona Muscă ar prefera să revină în politică în momentul în care votul uninominal va fi adoptat. Pentru că ea dorește o validare nu din partea PLD, a unor oameni politici, ci o validare din partea cetățenilor României. Cred că acest pas va putea fi făcut când votul uninominal va fi adoptat, a afirmat Stoica, într-o conferință de presă la Cluj.

El a spus că susține revenirea Monei Muscă în politică pentru că aceasta a plătit și a fost sancționată pentru ceea ce a făcut.

„Chiar dacă a greșit, sancțiunea este chiar supradimensionată, a fost supusă unui linșaj public și mediatic. Și-a dat demisia din Parlament și din PLD. A plătit cu vârf și îndesat pentru ce a făcut, a spus Stoica.

Liderul PLD crede că alți politicieni, cum ar fi Ion Iliescu, Vadim Tudor, Viorel Hrebenciuc, Adrian Năstase, au făcut mult mai mult rău decât Mona Muscă și nu au plătit aproape deloc.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro