Moțiunea simplă a PDL pe tema taxei auto, anunțată în plenul Camerei Deputaților

Publicat: 15 02. 2012, 11:55
Actualizat: 19 06. 2012, 06:38
Liderul deputaților PDL, Cristian Rădulescu, a anunțat, astăzi, în plenul Camerei Deputaților, depunerea, în numele grupului parlamentar PDL, a moțiunii simple pe tema taxei auto.

Liderul deputaților PDL, Cristian Rădulescu, a anunțat, astăzi, în plenul Camerei Deputaților, depunerea, în numele grupului parlamentar PDL, a moțiunii simple pe tema taxei auto. El a arătat că grupul PDL, prin moțiunea simplă depusă, solicită anularea taxei de primă înmatriculare și returnarea banilor către cetățenii "păgubiți".

Rădulescu a precizat că în anexa moțiunii simple există toate semnăturile, precum și motivarea impusă de Regulament. Acesta a arătat, totodată, că plăcerea, din partea sa, ar fi fost mai mare dacă ședința în care a fost anunțată depunerea moțiunii ar fi fost condusă de președintele Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu.

Președintele de ședință, Valer Dorneanu, a arătat, la rândul său, că depunerea moțiunii simple poate fi făcută și în fața președintelui de ședință. Dorneanu a arătat, de asemenea, că președintele Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu, va fi cel care va stabili ziua dezbaterii și își va rezerva și dreptul de a verifica dacă moțiunea simplă îndeplinește condițiile prevăzute de Regulament pentru a fi depusă și dezbătută.