Motivul pentru care o adolescentă de 16 ani și-a ucis iubitul

Publicat: 16 09. 2013, 16:21
Actualizat: 29 03. 2019, 13:39

O adolescentă de 16 ani din Dolj a fost reținută pentru 24 de ore, după ce și-a ucis iubitul, înjunghiindu-l cu un cuțit, ea spunându-le anchetatorilor că acesta o bătea frecvent și că nu a mai putut suporta agresiunile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Crima a avut loc duminică, în localitatea doljeană Mârșani, la locuința bărbatului.

Potrivit anchetatorilor, adolescenta și-a ucis iubitul în vârstă de 23 de ani, cu o lovitură de cuțit aplicată în zona inimii, în timp ce tânărul dormea.

„Tânăra de 16 ani a fost reținută încă de seara trecută, iar în cursul zilei de astăzi (n.r. luni) a fost prezentată Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă pentru 19 zile, întrucât este minoră”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Dolj, Magda Bădescu.

Cei doi trăiau împreună de aproximativ doi ani și aveau împreună o fetiță de două luni.

Adolescenta, Florina Alexandra Blănete, le-a declarat anchetatorilor că tânărul, Marian Broboană, o bătea frecvent, iar în luna iulie a tuns-o la chelie, după ce a lovit-o.

Copilul celor doi a fost luat în plasament de către reprezentatanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj, iar tânăra este cercetată pentru omor.