Municipiul Vaslui ia o măsură rutieră revoluționară

Publicat: 16 07. 2012, 16:29
Actualizat: 16 07. 2012, 17:12

Căruțele nu vor mai avea voie să circule pe străzile principale, recent asfaltate, ale municipiului Vaslui, polițiștii locali având în perioada următoare sarcina să urmărească dacă proprietarii de atelaje respectă această decizie a Consiliului Local, informează Agerpres.

Surpriză anul acesta pe litoral. Legea nu le mai dă voie pe plajă – ANUNȚUL POLIȚIEI

 

 

Potrivit primarului municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, căruțașilor le vor fi confiscate atelajele dacă nu respectă traseele de circulație.

”Nu am interzis circulația, doar am stabilit și reglementat anumite trasee. Suntem municipiu reședință de județ și ne place să păstrăm orașul curat. Nu-mi place să văd căruțe pe bulevarde modernizate. Am dat anumite trasee, îi avertizăm și rugăm să respecte traseele. Cei care încalcă hotărârea vor rămâne fără atelaje”, a declarat duminică, primarul Vasile Pavăl.

Edilul a spus că, în cazul căruțașilor care nu au venituri și nu vor putea plăti eventualele amenzi pentru recuperarea atelajelor, aceștia vor fi angajați la Goscom, societate aflată în subordinea primăriei.

”Sunt aproape convins că nu vom mai găsi căruțe legate de stâlpii de curent electric nou instalați, de gardul de la fabrica de mobilă și în alte locuri. Îmi asum responsabilitatea de a sprijini acești oameni, dar respectul trebuie să fie reciproc”, a punctat edilul.

Comisia Europeană pregătește o scrisoare de oprire a unei plăți la autostrada Arad-Nădlac. Există SUSPICIUNI DE FRAUDĂ

 

 

Siret-Bărăgan, canalul mai scump decât autostrada Bechtel, în atenția chinezilor. Care este firma care a încasat 22,8 milioane euro pe km de canal „funcțional” VIDEO