Nicuşor Dan: „Avem cel de-al 100-lea TRAMVAI din lotul 100 pe care compania Astra Arad le-a furnizat către Bucureşti”

Publicat: 07 10. 2024, 15:39
Actualizat: 07 10. 2024, 15:42

Nicușor Dan a anunțat că va fi pus în funcțiune cel de-al 100-lea tramvai din lotul 100, pe care compania Astra Arad le-a furnizat către București. Edilul a susținut o conferință de presă la ora 12:00, în care a precizat că Astra Arad a respectat contractul, chiar dacă au existat probleme de finanțare din partea municipalității. 

Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat că municipalitatea a intrat în posesia celui de-al 100-lea tramvai, din lotul de 100, pe care compania Astra Arad a promis că le va furniza, în urma contractului semnat cu primăria.

Edilul a menționat că, în ciuda problemelor de finanțare, compania a respectat graficul de livrare stabilit. Nicușor Dan a oferit asigurări cu privire la tramvaiele de la Astra Arad și a precizat că sunt fiabile și silențioase.

”Suntem la sfârşitul unui proiect foarte important pentru bucureşteni. În spatele nostru avem cel de-al 100-lea tramvai din lotul 100 pe care compania astra Arad le-a furnizat către municipiul Bucureşti, mare parte din bani pe fonduri europene. Vreau în primul rând să mulţumesc companiei Astra pentru că a trecut peste problemele care au fost, inclusiv de finanţare, inclusiv acum avem o întârziere de finanţare şi a respectat graficul pe care şi l-a asumat. Tramvaiele care au venit deja au peste 8 milioane de kilometri parcurse în Bucureşti şi bucureştenii le cunosc, sunt silenţioase, fiabile, sunt ceea ce trebuie să aibă Bucureştiul în 2024”, a declarat, luni, Nicuşor Dan.

FOTO: Gândul

Citește și:

SALARIILE primarilor din România: Cine câștigă cel mai mult și cine se află la coada clasamentului

Nicușor DAN e sceptic la ideea că forțele de dreapta pot forma o MAJORITATE: Ce cred eu că este greşit este că nu au fost incluse în nişte alianţe

Nicușor DAN l-ar vota pe Marcel CIOLACU la președinție: Probabil că VOTEZ, pentru că tot timpul este o opţiune