O adolescentă de 16 ani a fost înjunghiată de un bărbat, în gara Bartolomeu din Brașov

Publicat: 08 02. 2013, 22:00
Actualizat: 02 02. 2019, 01:04

O adolescentă de 16 ani, care aștepta trenul în gara Bartolomeu din Brașov, a fost înjunghiată în zona gâtului și la mână, vineri seară, în jurul orei 19.00, de un bărbat de circa 40 de ani care s-a năpustit asupra ei fără niciun motiv, acesta fiind imobilizat de un polițist care se afla în gară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, Ioan Necșulescu, incidentul s-a petrecut la ora 19.10, în gara Bartolomeu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Adolescenta se afla pe peronul gării Bartolomeu, unde aștepta un tren, iar la un moment dat un bărbat de aproximativ 40 de ani, în stare de ebrietate, a sărit cu un cuțit la gâtul fetei.

„Fata se afla pe peron, iar un cioban din Zărnești, aflat în stare de ebrietate, fără niciun motiv a sărit la gâtul fetei cu un cuțit. Fata a avut prezență de spirit și s-a apărat, dar a fost tăiată în zona gâtului și la un tendon al unei mâini”, a declarat Necșulescu pentru corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a fost văzut de un polițist care era de serviciu în zonă, iar acesta a sărit în ajutorul fetei.

Polițistul s-a luptat cu individul și l-a imobilizat, fiind și el ușor rănit.

În prezent, tânăra se află la Spitalul Județean Brașov pentru îngrijiri, iar agresorul a fost reținut și condus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.