O educatoare a lipit bandă adezivă pe gurile copiilor. Directoarea grădiniței: „O joacă, un moment neinspirat”

Publicat: 26 02. 2013, 12:23
Actualizat: 01 08. 2014, 06:16

Conducerea unei grădinițe din Timișoara a început o anchetă internă după ce mama unui copil a reclamat că una dintre educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor, directoarea instituției de învățământ susținând că micuților „li s-a aplicat o bucățică de scotch pe gură, într-un un moment neinspirat”.

Directoarea Grădiniței cu program prelungit nr. 23 din Timișoara, Silvia Dan, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că la nivelul unității a fost constituită o comisie de cercetare, după ce mama unui copil a reclamat că o educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor, în timpul orelor de curs.

„Copiii nu au fost legați cu scotch, ci li s-a aplicat o bucățică pe gură. Sigur, nu sunt de acord cu aceste practici, însă a fost o joacă. În timpul unei activități, fiind grupa albinuțelor, copiii zumzăiau, iar educatoarea, într-un moment neinspirat, a aplicat acel scotch. A fost un moment de bună dispoziție, însă o mămică a reclamat acest incident. Noi am luat act de aceste fapte și am constituit o comisie de cercetare și vom lua măsurile care se impun”, a declarat Silvia Dan.

La Poliție nu a fost depusă nicio plângere în legătură cu acest caz, însă potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Mirela Drăghicioiu, un polițist va merge la grădiniță pentru a cerceta acest caz.

Liliana Iedu, corespondenti@mediafax.ro