O familie a plonjat cu mașina în râul Olt, doar fetița de 13 ani fiind salvată de un alt șofer. Scafandrii îi caută pe părinți. „Se pare că nu ar fi ieșit”

Publicat: 01 04. 2018, 11:28

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că șoferul autoturismului nu a adaptat viteza și a ajuns în râul Olt.

„Astăzi, în jurul orei 10.00, s-a petrecut un accident rutier grav pe Valea Oltului, la kilometrul 207, în apropierea orașului Brezoi. Un autoturism de Vâlcea care se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în Olt. În mașină se aflau 3 persoane, o femeie, un bărbat și o fetiță de 13 ani. Fetiță a fost salvată, dar despre ărinți nu avem date, se pare că nu ar fi ieșit. Se intervine pentru scoaterea mașinii”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că fetița a fost salvată de un bărbat, care a văzut cum mașina cu familia respectivă a căzut în Olt, și a intervenit. Ea a fost preluată de elicopterul SMURD.

„Fetița a fost scoasă, iar celelalte două vor fi căutate. Fetița de 13 ani a fost scoasă din Olt de un bărbat, cel care a anunțat evenimentul. A fost transportată de SMURD la Spitalul Brezoi. A fost chemat elicopterul SMURD pentru preluarea ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

El a adăugat că scafandrii vor interveni pentru găsirea mașinii și a celorlalte două persoane.