O fată, în vârstă de 14 ani, din Argeș, dată DISPĂRUTĂ. Familia a alertat autoritățile la 5 zile, după ce copila a plecat de acasă

Publicat: 11 09. 2024, 21:48
Actualizat: 11 09. 2024, 21:51

Alina Mădălina Martin, o adolescentă în vârstă de 14 ani, a plecat din locuința sa din localitatea Ciomăgeşti, la data de 7 septembrie, iar de atunci este de negăsit. Autoritățile au fost alertate de familia fetei, abia la cinci zile de la dispariție.

La data de 11 septembrie, politiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu au fost sesizaţi de o familie din localitatea Ciomăgești că Alina Mădălina Martin, o copilă în vârstă de 14 ani, nu a mai venit acasă. Fata lipsea deja de cinci zile de la domiciliu, până când familia a decis să alerteze autoritățile.

”În prezent poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti desfăşoară activităţi pentru găsirea minorei, fiind transmise semnalmentele acesteia atât la nivelul celorlalte structuri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, altor structuri cu atribuţii de legitimare a persoanelor- jandarmi şi poliţişti locali, cât şi altor judeţe”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

Instituţia a făcut publice fotografia şi semnalmentele adolescentei şi face apel la cei care au date despre locul unde aceasta se află să anunţe autorităţile.

Adolescenta are 1,50 metri înălţime, aproximativ 40 de kilograme, ochi căprui, păr şaten, iar la momentul plecării purta jeans albaştri, tricou negru, încălţăminte sport, de culoare verde.

Persoanele care pot da relaţii cu privire la adolescentă sunt rugate să apeleze Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau Poliţia Municipiului Piteşti, la telefon 0248 607 009.

Citește și:

Doi tineri din judeţul Sibiu, frate şi soră, au DISPĂRUT de acasă. Polițiștii au aflat un detaliu important despre cei doi

În august 2007, Ionela din Iași a fost dată DISPĂRUTĂ de părinții ei. Ce s-a întâmplat acum, după 17 ani de căutări

Unde a fost GĂSIT un băiat de 13 ani din Sighişoara, care dispăruse miercuri de acasă, după ce s-a apelat la serviciul Alertă Răpire Copil