O femeie a fost UCISĂ cu bestialitate în Insulele Mauritius, de bărbatul pe care îl cunoscuse pe Tinder

Publicat: 23 08. 2024, 14:55
Actualizat: 23 08. 2024, 14:56

O turistă, în vârstă de 29 de ani, a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit pe Insulele Mauritius, de un bărbat pe care îl cunoscuse pe Tinder.

O vacanță de vis s-a transformat într-o adevărată tragedie, după ce tânăra, Zaliya Shamigulova, în vârstă de 29 de ani, a fost ucisă, într-un acces de gelozie, de un bărbat pe care îl întâlnise, recennt, pe Tinder.

Turista a fost văzută ultima dată în viață, atunci când și-a părăsit apartamentul închiriat de lângă plaja pitorească Flic-en-Flac pe 17 august, din Insulele Mauritius. La acel moment, profesoara universitară din Rusia a urcat într-o mașină Toyota albastră a unui „bărbat local”.

Rudele ei din Rusia au primit mesaje pretins de la ea în care spuneau că a decis să dispară și să nu o contacteze.

În scurt timp, autoritățile i-au găsit trupul neînsuflețit într-un mormânt improvizat, într-o pădure din La Marie, o zonă rezidențială, spun rapoartele. Corpul ei prezenta multiple plăgi cauzate de înjunghiere.

Oamenii legii l-au reținut pe suspectul principal, Puryavirsingh Sundur, în vârstă de 29 de ani, care a cunoscut-o pe victimă prin intermediul aplicației de întâlniri Tinder, potrivit publicației ruse SHOT.

Sundur, un inginer IT, a mărturisit uciderea, a informat poliția locală, care stabilește acum dacă au existat complici.

„El a spus că este profund îndrăgostit de Zaliya Shamigulova, în vârstă de 29 de ani, și a susținut că plănuia să se căsătorească cu ea”, se spune în raport, potrivit Daily Mail.

În timpul interogatoriului, el a spus că „ar fi aflat despre infidelitatea noii sale iubite”.

„Sâmbătă, bărbatul mers s-o ducă pe rusoaica la vizitarea obiectivelor turistice pe insulă, dar într-un acces de furie de gelozie, el a scos un cuțit și și-a ucis cu brutalitate iubita, apoi a dezbrăcat-o și i-a îngropat trupul”.

Tânăra postase c puțin timp înainte de a fi dată dispărută că se simte „din ce în ce mai fericită” în vacanța ei din Mauritius. Ea a fost purtătoare de torță înaintea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci în 2014. Zaliya era un profesor universitar din Chelyabinsk, în Urali, și trebuia să călătorească în Madagascar pe 1 septembrie.

Foto: Facebook