O femeie de 84 de ani a scăpat de VIOL după ce l-a muşcat pe agresor de buză

Publicat: 13 09. 2024, 15:12
Sursa foto: Shutterstock

O femeie de 84 de ani a fost atacată în locuința sa de un recidivist. Bătrâna a scăpat de viol după ce a ripostat ferm în faţa agresorului. Potrivit ultimelor informații, bărbatul s-ar fi urcat peste ea, în pat, însă vârstnica l-a muşcat de buză în momentul în care el a vrut să o sărute, iar bărbatul a fugit pe fereastră.

Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, a intrat în casa bătrânei din Arad pentru a o viola.

„În continuare, inculpatul B.F. s-a apropiat de persoana vătămată, care se afla întinsă în pat, şi, profitând de starea de vulnerabilitate vădită a victimei datorată vârstei sale înaintate (84 de ani) şi a bolilor de care suferă, precum şi prin constrângeri fizice, respectiv prin prinderea victimei de braţe şi astuparea gurii cu mâna, a încercat să o sărute pe gură.

Cu toate acestea, inculpatul nu a reuşit să sărute persoana vătămată întrucât aceasta din urmă s-a apărat şi l-a muşcat de buza inferioară, motiv pentru care agresorul a părăsit locuinţa, ieşind pe fereastra camerei dinspre stradă”, se afrată într-un comunicat dat publicităţii vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Din nefericire, bătrâna a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare câteva zile de îngrijiri medicale.

Agresorul, acuzat de violare de domiciliu şi tentativă la agresiune sexuală, a fost identificat şi reţinut, în data de 11 septembrie. Joi, 12 septembrie instanţa de judecată a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Șacalul era URMĂRIT de mașina de Poliție, atunci când a făcut accident cu autoturismul celei de-a doua victime pe care o omorâse

Profesorul de la „Sf. Sava”, acuzat că a violat doi minori, ar putea ajunge, din nou, după GRATII. Alte potențiale victime sunt așteptate cu sesizări

„M-au FOLOSIT ca pe o păpușă din cârpe”. Gisele Pelicot a povestit calvarul trăit: soțul a drogat-o timp de 10 ani pentru ca străinii să o violeze!