O femeie din Cluj și-a închiriat apartamentul pentru 4 zile, la festivalul Untold, la preț de vacanță în MALDIVE

Publicat: 03 08. 2024, 17:47
Actualizat: 03 08. 2024, 18:37

Orașul Cluj-Napoca este cunoscut ca fiind foarte scump, depășind chiar și Capitala, la acest capitol. Festival Untold, recunoscut la nivel internațional, atrage în fiecare an mii de turiști. O femeie din Cluj a vrut să profite de acest aspect, așa că și-a închiriat apartamentul la prețul de 2.000 de euro pe zi, prețul unui sejur de 7 zile în Maldive, cu transport inclus. 

Clujul este recunoscut pentru tarifele exorbitante și, mai ales, prețurile la imobiliare, care au făcut, adeseori, subiectul dezbaterilor pe rețelele de socializare.

Perioada Festivalului Untold, unul dintre cele mai populare evenimente muzicale, la nivel european, este perioada în care clujenii caută să profite, din plin, de turiștii care își caută cazare. Locuitorii Clujului oferă spre închiriere locuințe la prețuri enorme. Astfel câteva nopți de cazare ajung să coste cât chiria pe un an întreg.

Acesta este și cazul unei femei din Cluj, care și-a scos apartamentul spre închiriere, pentru 4 zile, pe durata festivalului Untold, la prețul de 38.000 de lei, adică aproximativ 8.000 de euro. Aceasta e o sumă cu care în alte ţări, spre exemplu Ungaria, îţi poţi cumpăra o casă cu tot cu terenul aferent.

Potrivit unui popular site de turism, cu suma de 2.000 de euro, adică tariful pentru o noapte de cazare la Untold, o persoană poate petrece un întreg sejur de șapte zile la un hotel de 4 stele din Maldive, cu transportul cu avionul, inclus.

În ciuda preţului exorbitant, apartamentul nu a stat mai mult de câteva ore pe site-urile de anunţuri, cineva plătind imediat cei 38.000 de lei. Imobilul se află, într-adevăr, într-o zonă bună a oraşului, are 40 de metri pătraţi, baie, bucătărie şi recenzii excelente pe site-urile de specialitate.

Untold 2024 va avea loc în perioada 8-12 august la Cluj și ocupă locul 3 în topul celor mai mari festivaluri din lume, după Tomorrowland și EDC Las Vegas.