O femeie reclamă că fetița ei a fost pălmuită în spital de o asistentă la Pediatrie, iar doctorul i-a spus că îi va culca copiii pe jos

O femeie reclamă că fetița ei a fost pălmuită în spital de o asistentă la Pediatrie, iar doctorul i-a spus că îi va culca copiii pe jos
Publicat: 11/03/2013, 13:10
Actualizat: 26/03/2019, 21:59

O femeie a depus o plângere la Poliția Sibiu, în numele unei mame despre care afirmă că nu știe să scrie, reclamând astfel că fetița acesteia a fost pălmuită de o asistentă de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, unde era internată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor, femeia a reclamat, în plângere, că fetița a fost lovită peste față de către o asistentă de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Sibiu, Luciana Balteș, a declarat că la Poliția municipiului Sibiu a fost înregistrată o plângere, urmând să fie făcute verificări, fără a oferi detalii despre acest caz.

Pe de altă parte, femeia care a depus plângerea detaliază situația pe blogul său, susținând că o fetiță de opt ani și fratele ei, de patru ani, bolnavi de pneumonie, au fost culcați pe jos în Spitalul de Pediatrie din Sibiu, fiind agresați fizic. Astfel, într-o postare de duminică, femeia povestește că mama celor doi copii i-a cerut ajutorul întrucât aceștia se simțeau foarte rău și că ea a îndrumat-o să cheme ambulanța.

„I-am recomandat Laviniei să solicite o ambulanță, care a sosit în scurt timp și a transportat-o împreună cu copiii la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Aici, la Sibiu, a început epopeea așteptării în fața camerei de urgențe. După sosirea la spital, copiilor li s-a luat temperatura pe coridor și, pentru că aceasta nu era mai mare de 40 de grade, au fost lăsați să aștepte. Știm cu toții, intrările la UPU se fac în funcție de prioritate, nu în funcție de ordinea sosirii la spital. Și au așteptat… au așteptat… mai bine de două ore. În final au fost consultați, li s-a luat sânge pentru analize, li s-a pus diagnosticul de pneumonie și amigdalită (plus probleme gastro-intestinale la Alexandra) și s-a decis internarea lor”, a scris femeia pe blog.

Potrivit acesteia, copiii au fost mutați într-o altă clădire, unde se fac internările. „Copiii au fost transferați într-o altă clădire a spitalului, unde se fac internările, loc în care mamei i s-a comunicat că secțiile sunt supra-aglomerate, că ea nu se poate interna alături de copii și că, cel mai probabil, cei doi vor fi culcați pe jos. «O să ți-i culc pe jos!» a fost afirmația doctoriței, enervată că alți copii sosiseră pentru internare, pe tura ei. (…)”, a susținut femeia.

Într-o postare de luni, femeia povestește că, după ce copiii au fost lăsați fără mamă în spital, fetița a fost „pălmuită pentru că a tușit”, iar băiețelul „urecheat” pentru că a cerut un biberon.

„După o noapte albă, plină de griji vis-a-vis de starea copiilor săi, Lavinia s-a prezentat din nou la spital, imediat după începerea programului de vizite, pentru a-și vedea copiii. La întâlnirea cu fetița ei, Alexandra a izbucnit în lacrimi, povestindu-i mamei sale, îngrozită, că fusese bătută de o asistentă medicală, în seara precedentă. Alexandra a avut un acces puternic de tuse (să nu uităm, fiind bolnavă de pneumonie), moment în care asistenta medicală care îi montase branula a pălmuit-o peste față, cu putere. Motivul? Pentru că… a tușit!!!”, scrie femeia pe blog.

Potrivit acesteia, fetița ar fi fost separată de fratele ei, care a plâns toată noaptea după mamă. „În urma unei scurte discuții telefonice cu fiica sa, Lavinia a aflat că și băiețelul ei a fost «urecheat» de către o asistentă, pentru că a coborât din pat pentru a cere o sticlă cu biberon în locul căniței în care i s-a servit laptele (sau ceaiul) de la cină”, mai scrie femeia.

Ea precizează pe blog că a depus la Poliție o reclamație cu numărul 32234/10 martie 2013, în numele mamei copiilor, care nu știe să scrie.

Reprezentanții Spitalului de Pediatrie din Sibiu nu au putut fi contactați, până la ora transmiterii acestei știri, pentru a-și prezenta punctul de vedere în acest caz.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...