O femeie și fetița ei, rănite după ce au fost lovite de o mașină pe trecerea de pietoni

Publicat: 10 08. 2012, 14:16
Actualizat: 02 02. 2019, 03:54

O femeie și fetița ei de trei ani au fost transportate, vineri dimineață, la spital, după ce au fost lovite de o mașină de transport valori pe o trecere de pietoni din municipiul Bistrița, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul a avut loc la intersecția strada Barbu Ștefănescu Delavrancea cu Bulevardul Republicii (care coincide cu traseul DN 17).

„În timp ce o femeie și fiica ei de trei ani încercau să traverseze Bulevardul Republicii prin loc marcat, o mașină de transport valori înmatriculată în județul Neamț nu le-a acordat prioritate, autovehiculul acroșând-o cu oglinda din dreapta pe fetița de trei ani care a fost accidentată. Nu avem informații să fi fost accidentată și mama ei. Șoferul a fost testat, dar nu consumase alcool. Se face o anchetă în acest caz”, a spus Gorgan.

Dispecerul de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud a declarat corespondentului MEDIAFAX că atât fetița de trei ani, cât și mama acesteia au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență.

„Mama are o plagă și contuzii la cot, iar fetița are politraumatisme, plagă la genunchiul stâng. Ambele sunt conștiente, dar au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri”, a declarat dispecerul.