O gravidă infectată cu Covid-19 a murit în timp ce era transferată de la Arad la Timișoara. Femeia, mamă a patru copii, urma să nască peste două luni

Publicat: 30 07. 2020, 19:43
Actualizat: 30 07. 2020, 19:43

O femeia însărcinată în 28 de săptămâni, infectată cu coronavirus, a murit joi în timp ce era transferată de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Arad spre Spitalul din Timișoara. Femeia, în vârstă de 39 de ani, mamă a patru copii, nu a rezistat și pe drum a suferit un stop cardio-respirator care i-a fost fatal.

Medicii din Arad au luat decizia transferului la Timișoara, după ce starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit. Medicii de pe ambulanță au încercat, în zadar, să o resusciteze.

Saturația în oxigen pe care o avea în momentul în care a făcut stop cardio-respirator era de 70%, au precizat surse medicale, citate de Antena 3. Un om trebuie să aibă o saturație în oxigen de cel puțin 89-90%, pentru a-și menține celulele sănătoase

Cei de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Timiș și cei de la DSP Arad s-au sesizat și fac o anchetă comună în acest caz. Cele două instituții vor să afle dacă medicii au întârziat prea mult decizia de a o transporta pe tânăra mamă la Timișoara.

O româncă însărcinată s-a infectat cu SARS-Cov-2 în Marea Britanie și a intrat în comă. Medicii au fost nevoiți să-i scoată de urgență copilul

O româncă stabilită la Londra a trăit o experiență de coșmar, în luna mai. Însărcinată în 33 de săptămâni, ea s-a infectat cu Sars-Cov-2, iar medicii au fost nevoiți să-i scoată de urgență copilul.

Femeia s-a aflat o săptămână, în comă. Ulterior a fost externată, și abia după aproape o lună de chin, și-a putut ține fetița în brațe.

De pe patul de spital, tânăra mamă a ținut un jurnal video, cu tot ce a pătimit în acea perioadă, pentru ca oamenii să nu mai ignore acest virus extrem de periculos.

O tânără de 19 ani însărcinată cu gemeni, infectată cu Covid-19, a murit imediat după ce a născut. Femeia a apucat să își vadă copiii, înainte de a-și pierde viața

Larissa Blanco, o tânără braziliancă de 19 ani, a murit din cauza coronavirusului, la câteva momente după ce a născut gemeni. Țara sa natală înregistrează peste 60.000 de decese din cauza Covid-19.

Femeia, care „visa” să devină mămică, a născut la un spital privat din Sao Paulo, la sfârșitul lunii trecute, doi gemeni pe nume Guilherme și Gustavo, dar a suferit o sângerare masivă care i-a provocat un stop cardiac, relatează Dailymail.co.uk.