O persoană a fost ARESTATĂ în ancheta, ce vizează moartea actorului Matthew Perry, celebru pentru serialul Friends

Publicat: 15 08. 2024, 19:12
Actualizat: 15 08. 2024, 20:58

This browser does not support the video element.

O persoană a fost arestată în ancheta morții actorului Matthew Perry, celebru pentru rolul său din serialul de succes „Friends”. În urma autopsiei, medicii legiști au descoperit niveluri ridicate de ketamină în sângele artistului.

Reținerea și arestarea persoanei respective a avut loc joi, în sudul Californiei, după ce departamentul de poliție din Los Angeles a declarat că investighează modul în care starul a obținut medicamente pe bază de rețetă.

Matthew Perry, îndrăgitul actor din serialul Friends, a încetat din viață anul trecut la sfârșitul lunii octombrie. Trupul neînsuflețit al starului a fost găsit într-o cadă de jacuzzi, în locuința sa din Los Angeles.

De-a lungul carierei sale, Perry a discutat deschis problemele sale cu dependența de substanțe.

Legiștii din Los Angeles au stabilit moartea a fost cauzată de „efectele acute ale Ketaminei”. S-a spus că înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei, utilizată pentru a trata tulburarea consumului de opioide, au fost factorii esențiali care au dus la deces.

În urma autopsiei, medicii au stabilit că în cazul lui Perry nivelul de Ketamină din sânge era similar cu cel utilizat în timpul anesteziei generale.

„La nivelurile ridicate de ketamina găsite în probele sale de sânge post-mortem, principalele efecte letale ar fi atât din cauza suprastimularii cardiovasculare, cât și a depresiei respiratorii”, se arată în raportul autopsiei.

Moartea lui Perry a fost considerată un accident.

Departamentul de poliție din Los Angeles și a declarat, în luna mai, că lucrează la o anchetă penală asupra modului în care Perry, în vârstă de 54 de ani, a obținut medicamentele pe bază de rețetă și de ce avea un nivel ridicat de Ketamină în sistem.

Medicul legist a spus că Perry era supus unei terapii cu perfuzie cu Ketamină pentru anxietate și depresie în momentul morții sale, dar a spus că ultimul tratament al lui Perry, cu o săptămână și jumătate înainte de moartea sa, nu ar explica nivelul de Ketamină din sângele său.

Medicul legist a spus că Perry se afla în recuperare și nu mai consumase substanțe nterzise de 19 luni, la momentul decesului.

FOTO Profimedia