O rusoaică fotomodel, ucisă încercând să împiedice furtul mașinii sale

Publicat: 15 02. 2012, 11:51
Actualizat: 09 03. 2012, 19:58
O tânără a murit în timp ce încerca să împiedice furtul automobilului său Porsche, în Moscova, autoritățile identificând-o în persoana Annei Loginova, un cunoscut fotomodel, relatează, marți, RIA Novosti.

O tânără a murit în timp ce încerca să împiedice furtul automobilului său Porsche, în Moscova, autoritățile identificând-o în persoana Annei Loginova, un cunoscut fotomodel, relatează, marți, RIA Novosti. Corpul Annei Loginova (29 de ani), super-model și proprietara unei companii private de pază, a fost găsit în sud-vestul Moscovei, duminică noaptea, titrează cotidianul Komsomolskaya Pravda, citat de RIA Novosti.

Un martor ocular spune că bărbatul care i-a furat automobilul femeii a ieșit dintr-o mașină Lada, în momentul în care Porsche-ul a oprit la semafor. Acesta a scos-o pe tânără din autovehicul, s-a așezat pe scaunul șoferului și a pornit în trombă. Loginova s-a agățat de portieră și a fost târâtă câțiva metri, până când s-a lovit cu capul de bordură. Femeia a murit pe loc. Mașina furată a fost găsită abandonată în sud-vestul Moscovei.

Poliția continuă urmărirea celor implicați în furtul automobilului și moartea faimosului model.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro