O șoferiță a provocat un accident în centrul orașului. Polițiștii sosiți la fața locului au descoperit că nu avea ce să caute la volan

Publicat: 24 02. 2015, 09:51

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, femeia circula pe bulevardul Ștefan cel Mare, din municipiul Vaslui, când, la un moment dat, a lovit un pilon de pe partea carosabilă, care separă cele două sensuri de mers, în condițiile în care în zona centrală a orașului se fac lucrări de reabilitare a șoselei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului, șoferița din județul Bacău și-a spart radiatorul de la mașină, astfel încât nu a mai putut să-și continue deplasarea, motiv pentru care a fost găsită de către polițiști la locul accidentului.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul alcoolscop, care a indicat o valoare de 1,3 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În consecință, femeia a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele femeii de 45 de ani pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.