O tânără a încercat să se sinucidă după ce a picat examenul de bacalaureat

Publicat: 09 07. 2013, 11:19
Actualizat: 03 04. 2019, 02:43

O tânără de 20 de ani din localitatea Suraia, județul Vrancea, a încercat să se sinucidă cu medicamente după ce a picat examenul de bacalaureat, cu media 5,51, directorul colegiului din Focșani la care a absolvit fata spunând că aceasta a ratat bacalaureatul și anul trecut.

Tânăra a absolvit Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” din Focșani anul trecut, când a picat examenul de bacalaureat.

Potrivit directorului Colegiului „Valeriu D. Cotea” din Focșani, Remus Paraschiv, tânăra a susținut din nou bacalaureatul, în această sesiune, și a picat din nou examenul, cu media 5,51.

„A terminat anul trecut. Un coleg mi-a spus că este o fată la locul ei, cuminte și silitoare, nu era o excentrică. Știu că părinții ei sunt plecați la muncă în Italia și probabil că a căzut într-o depresie după ce a ratat din nou bacalaureatul. Singură fiind, a încercat să-și ia viața”, a declarat, marți, directorul Colegiului „Valeriu D. Cotea” din Focșani.

Potrivit polițiștilor, tânăra de 20 de ani, din localitatea Suraia, ar fi înghițit câteva zeci de pastile dintr-un antiinflamator puternic, iar un cunoscut a sunat la 112. În momentul în care a fost găsită, ea le-a spus oamenilor legii că a vrut să se sinucidă pentru că nu a luat bacalaureatul.

„Luni, prin 112, lucrătorii postului de poliție Suraia au fost informați că o tânără de 20 de ani a încercat să se sinucidă cu medicamente. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că tânăra a recurs la acest gest ca urmare a eșecului înregistrat la bacalaureat. În prezent, ea se află în afara oricărui pericol”, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Poliției Vrancea, Bogdan Toader.

În prezent, tânăra este internată la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani.