O tânără din Chișinău a chemat pompierii pentru că nu mai reușea să-și scoată inelul de logodnă de pe deget

Publicat: 08 01. 2021, 19:34
Actualizat: 06 04. 2021, 15:12
O tânără din Chișinău a chemat pompierii pentru că nu mai reușea să-și scoată inelul de logodnă de pe deget / Sursă Foto: Pixabay - Caracter Ilustrativter

O tânără din Chișinău a solicitat ajutorul pompierilor pentru că nu mai reușea să-și scoată de pe deget inelul de logodnă, la scurt timp după ce spusese da cererii în căsătorie pe care o primise de la iubitului său.

Solicitare ciudată

Pompierii din capitala Republicii Moldova au avut parte de o solicitare neobișnuită, după ce o tânără a sunat la 112 pentru că nu-și mai putea scoate inelul de logodnă de pe deget, informează  Unimedia.

Solicitarea pompierilor a avut loc în ziua în care un tânăr și-a cerut iubita de soție. Îndrăgostitul i-a dăruit inelul de logodnă, dar nu a ghicit mărimea acestuia.

„Tânăra a decis totuși să-l poarte, reușind să-l păstreze pe deget în timp ce era la muncă, dar nu a putut să-l scoată. Astfel, a fost nevoită să sune la 112 direct de la serviciu”, spune pompierul Dmitrii Polscin.

Conform spuselor pompierului, degetul acesteia era foarte umflat, prin urmare, era imposibil să scoată inelul fără a-l deteriora.

Sfatul pompierilor pentru îndrăgostiții care vor să se logodească

„Am fost nevoiți să folosim foarfecele pentru tăierea sârmei. Din fericire, degetul fetei nu a avut de suferit, iar inelul urmează să fie reparat”, a mai spus Dmitrii Polscin.

Pompierul a oferit și un sfat pentru îndrăgostiții care urmează să-și ceară iubitele în căsătorie: „Oferiți inele cu mărime corespunzătoare, este mult mai plăcut să le puneți pe deget, decât să le scoateți cu ajutorul salvatorilor”, a conchis pompierul.