O tânără și-a ascuns prietenul sub fustă pentru ca acesta să poată intra în țară

Publicat: 15 02. 2012, 09:52
Actualizat: 10 06. 2012, 23:41
Duminică, la prânz, un microbuz în care erau șase români a ajuns la punctul de frontieră de la Cenad. Printre călători era și o tânără în vârstă de 18 ani, căreia polițiștii de frontieră i-au cerut să coboare din mașină.

Duminică, la prânz, un microbuz în care erau șase români a ajuns la punctul de frontieră de la Cenad. Printre călători era și o tânără în vârstă de 18 ani, căreia polițiștii de frontieră i-au cerut să coboare din mașină. Sub fusta fetei era ascuns un băiat, în vârstă de 14 ani.

Tânăra este cercetată pentru complicitate la tentativa de trecere ilegală a frontierei. Prietenul ei ieșise ilegal din România, cu mai bine de un an și jumătate în urmă.

În timpul cercetărilor care au urmat, reprezentanții autorităților de frontieră au aflată că băiatul părăsise ilegal țara la sfârșitul anului 2005, împreună cu mama sa. Fata și adolescentul au spus că intenționau să se căsătorească și că se întorceau acasă pentru a-și legaliza căsătoria.

Băiatului i-au fost întocmite documentele pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei, iar fetei pentru complicitate la aceeași infracțiune. (Mediafax)