Opt suspecți, reținuți, după ce au FURAT 100.000 de euro unui grup de turiști străini, într-un club din Centrul Vechi

Publicat: 19 09. 2024, 16:21
Actualizat: 19 09. 2024, 16:27
FOTO - Caracter ilustrativ

Alți opt suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce mai mulți turiști străini au fost păcăliți și jefuiți în Centrul Vechi din Capitală de către patronii unor cluburi, care le promiteau acestora o noapte de neuitat.

Opt persoane au fost reținute de către Poliția Capitalei, într-un dosar în care mai multor turiști străini li s-au sustras importante sume de bani într-un club din Centrul Vechi. Suspecții își alegeau cu grijă victimele, țintind doar turiștii străini cu bani.

Odată intrați în cluburi, turiștii erau serviți cu cantități mari de alcool, chiar și gratuit, moment în care le erau furate PIN-urile de la carduri, iar notele de plată erau umflate în mod considerabil.

După audieri, opt suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie duși la Parchetul de pe lângă Tribunalul București în arest preventiv pentru 30 de zile. Inițial, alte cinci persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Prejudiciul este estimat la 100.000 euro.

Citește și:

BANDĂ de tâlhari și hoți, destructurată de polițiștii Capitalei. Prin ce metodă își selecționau victimele? Prejudiciul se ridică la 100.000 €

Cum a reușit un român să FURE 13 kilograme de caviar din Belgia de 23.000 de euro. Detaliul care l-a dat de gol, descoperit la locul faptei