Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară

Publicat: 22 01. 2020, 10:18

Anderson, în vârstă de 52 de ani, și Peters, în vârstă de 74 de ani, s-au căsătorit în secret în Malibu, luni seară. La ceremonie au participat fiii Pamelei Anderson, Brandon și Dylan, fosta soție a lui Jon Peters, producătoarea Christine Forsyth-Peters, și fiicele lor, Caleigh și Skye.

Jon – care a produs filmul regizat de Bradley Cooper „A star is born”, premiat cu Oscar anul trecut – a confirmat pentru The Hollywood Reporter faptul că s-a căsătorit cu Pamela și a mărturisit că a dorit să fie soția lui încă de când a cunoscut-o, cu câteva decenii în urmă.

Jon Peters, printre ale cărui filme se numără „Flashdance”, „The Witches of Eastwick”, „Batman” și „Batman Returns” -, a cunoscut-o pe Pamela la mijlocul anilor 1980, la o petrecere la reședința Playboy, la puțin timp după ce aceasta se mutase în Los Angeles din Canada. Au avut o relație, după care s-au despărțit.

Pamela Anderson este actriță și fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meșterul casei”, „Salvamarii/ Baywatch” și „V.I.P.”. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariții pe coperta celebrei reviste americane pentru adulți (14).

Pamela Anderson are doi fii – Brandon, în vârstă de 23 de ani, și Dylan, în vârstă de 22 de ani – cu primul ei soț, rockerul Tommy Lee, cu care a fost căsătorită între anii 1995 – 1998. Vedeta nord-americană a fost căsătorită cu cântărețul Kid Rock, în perioada 2006 – 2007, și cu jucătorul profesionist de poker Rick Salomon, între anii 2007 – 2008 și 2014 – 2015.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susținătoare a mai multor organizații caritabile, a unor fundații ecologiste și a unor asociații de protejare a animalelor sălbatice, precum Oameni pentru Tratarea în mod Etic a Animalelor (PETA).