Părerea celei mai cunoscute bucătărese de pe internet, Jamila, despre pasiunea culinară a lui DRAGNEA: „Îi urez să..”

Publicat: 09 04. 2023, 12:06

This browser does not support the video element.

Jamila, renumita bucătăreasă care a ajutat gospodinele să prepare cele mai delicioase mâncăruri, spune că a fost asaltată de mesaje și de comparații cu Liviu Dragnea, motiv pentru care a decis să transmită un mesaj în acest sens.

„De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine. Bineînțeles că nu am nici o problemă cu asta.

Nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea, nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea.

Toți avem dreptul să facem rețete, fiecare creator de conținut are publicul lui, așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete și să fie cât mai faimos posibil pe Youtube”, a spus Jamila într-un filmuleț publicat recent.

Dragnea promite doar rețete sănătoase

Liviu Dragnea și-a deschis recent un canal de Youtube dedicat gătitului.

Acesta a avut un foarte mare succes, decizia fostului lider politic fiind una surprinzătoare, însă părerile internauților sunt și mai surprinzătoare, majoritatea considerând că ideea este o glumă.

Canalul lui Dragnea ”Bucătăria de acasă”, lansat recent, vrea să promoveze mâncarea sănătoasă, după cum anunţă chiar fostul lider PSD, care precizează că la fiecare reţetă va prezenta şi beneficiile principalelor ingrediente.

Prima reţetă este cea de mâncare de fasole galbenă păstăi și a strâns peste 200.000 de vizionări, în mai puțin de 24 de ore şi peste 2300 de comentarii, multe dintre ele ironice.