Patru copii s-au născut de Revelion și în prima zi a anului, în Harghita

Publicat: 01 01. 2015, 13:45

Primul nou-născut în noaptea de Anul Nou a venit pe lume la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc.

Asistenta medicală Szecsi Ibolya de la Secția de neonatologie a spitalului a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că este vorba despre un băiețel pe nume Raimond, născut la ora 3.30, cu o greutate de 3,4 kilograme și o lungime de 54 de centimetri. Atât copilul, cât și mama acestuia, o tânără de 22 de ani din satul Betea, se simt bine.

La ora 5.55, la același spital a venit pe lume al doilea copil, o fetiță de 3,2 kilograme și 52 de centimetri, care se numește Tamara, iar mama ei este o tânără de 19 ani din Lueta, adusă la spital cu ambulanța în noaptea de Anul Nou, după ce a intrat în travaliu.

Cel de-al treilea copil s-a născut tot la spitalul din Odorheiu Secuiesc și este o fetiță de 3,75 de kilograme și 57 de centimetri, căreia părinții i-au pus numele Iasmin. Atât ea, cât și mama, în vârstă de 27 de ani, din satul Păltiniș, sunt bine.

În prima zi a noului an, la Spitalul Județean de Urgență din Miercurea Ciuc s-a născut, la ora 10.10, Csaba, un băiețel de 4,150 de kilograme și 51 de centimetri.