Paul Pogba, starul lui Manchester United, testat pozitiv cu coronavirus!

Publicat: 27 08. 2020, 16:33
Actualizat: 27 08. 2020, 16:34
Paul Pogba, starul lui Manchester United, testat pozitiv cu coronavirus!

Paul Pogba, mijlocașul lui Manchester United, a fost testat pozitiv cu coronavirus, motiv pentru care nu face parte din lotul reprezentativei de fotbal a Franţei pentru meciurile cu Suedia şi Croaţia, din Liga Națiunilor.

Paul Pogba a fost înlocuit în lot de Eduardo Camavinga (17 ani), fotbalist legitimat în Ligue 1, la Rennes.

Un al jucător la care selecţionerul Didier Deschamps a fost nevoit să renunţe este Tanguy Ndombele, de la Tottenham, aflat în carantină, după ce a fost testat, la rândul lui, pozitiv cu coronavirus.

Usain Bolt, confirmat cu coronavirus, în urma unei petreceri pe care a organizat-o cu ocazia împlinirii a 34 de ani

Ultimul personaj celebru din lumea sportului infectat cu COVID-19 este Usain Bolt. Fostul atlet a fost testat pentru coronavirus după petrecerea dată de ziua sa, iar rezultatul a fost pozitiv. Acesta se află în izolare acasă, în Jamaica, după ce săptămâna trecută a organizat o petrecere aniversară, cu ocazia împlinirii a 34 de ani, informează CNBC.

Ministrul Sănătății din Jamaica a confirmat, luni, că rezultatul testului efectuat de Bolt a fost pozitiv. Fostul atlet, care s-a retras din activitate în 2017, are în palmares opt medalii olimpice.

La petrecerea-surpriză a participat și Raheem Sterling, precum și alte staruri din sport.

În Jamaica au fost confirmate până în prezent aproximativ 1.530 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 și 16 decese ale unor persoane diagnosticate cu noul COVID-19, în timp ce 819 persoane au fost declarate vindecate.