Prima pagină » Știri » Pavelescu îi trimite pe actori „la muncă, pe șantier”. Liderul PNȚCD: Se poate așa ceva? Ce ziceți, domnule Caramitru?

Pavelescu îi trimite pe actori „la muncă, pe șantier”. Liderul PNȚCD: Se poate așa ceva? Ce ziceți, domnule Caramitru?

Pavelescu îi trimite pe actori „la muncă, pe șantier
Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD, i-a criticat pe actorii care își cer drepturile și i-a trimis „la muncă pe șantier".

Pavelescu a fost iritat de actorii care au ieșit în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva bugetelor pentru cultură tot mai sărace.

Printre aceștia s-au numărat Victor Rebengiuc și Oana Pelea. Liderul PNȚCD i se adresează lui Ion Caramitru, directorul Teatrului Național „I.L. Caragiale”.

„ACTORII ȘI PROTESTELE – SĂ FIE PLĂTIȚI CA ÎN COMUNISM, DAR SĂ TRĂIASCĂ ÎN CAPITALISM! SE POATE AȘA CEVA? EU CRED CĂ NU! E NEVOIE PE ȘANTIERE! CE ZICEȚI D-LE CARAMITRU?

De câțiva ani, un grup de actori – unii cu faimă – s-a găsit în fruntea protestelor împotriva „ciumei roșii”, ridicând în slăvi linia corporatisto-neomarxisto-globalizantă. Linia care spune că statul nu trebuie să-i protejeze pe săraci prea mult, niște leneși rămași din comunism; că pensionarilor să nu li se mărească pensiile fiind retrograzi, cu mentalitate comunistă, care dacă iau bani mai mulți îi îndatorează pe nepoți; iar asistații social… „LA MUNCĂ!” Dar, mai ales, că aparatul de stat este supradimensionat, o dovadă a corupției generalizate.

Ce vedem noi acum? Că actorii sunt, de fapt, categoria cea mai mult subvenționată de acest stat „corupt” și care fură de la oamenii care aduc realmente plus-valoare (corporatiștii), pentru a da la „privilegiații asistați social”, adică și la actori.

Păi, cum, voi, actorii, nu trăiți din ce produceți? Că așa e cu corporatiștii. Cum, luați de la copiii abandonați, din banii de la sănătate și de la cei care nu au medicamente pentru cancer, de pildă? Cum, sunteți cerșetori la bugetul de stat? Nu e bine deloc! (…) De ce să plătească societatea pentru voi? Nu ziceți voi cu… meritocrația? Și, dacă nu e, nu e!”, scrie, pe Facebook, Aurelian Pavelescu.

 

Autor

Citește și