Un turist din Eforie Sud a mers la un restaurant din stațiune, unde a comandat două meniuri ce includeau o friptură și o porție de cartofi prăjiți.
În plin sezon estival, patronii restaurantelor de pe litoral practică prețuri tot mai mari, în ciuda serviciilor și a mâncării care adeseori lasă de dorit. Este cunoscut faptul că în stațiuni precum Mamaia, turiștii s-au plâns adeseori de tarifele exagerate și au existat chiar și cazuri de toxiinfecție alimentară, după o masă într-un local, ce se se recomandă a fi de top.
Iată că există, totuși, și excepții. În sudul litoralului, mai exact în Eforie Sud, situația pare să fie cu totul diferită, după cum a povestit un turist, venit din Timișoara, care a luat masa la un restaurant din stațiunea de pe litoralul românesc.
Acesta a postat pe un grup de Facebook că la prânz a comandat două meniuri formate din două fripturi și două porții de cartofi prăjiți și o apă minerală.
Acesta s-a declarat foarte mulțumit de atât de calitatea mâncării, cât și de prețurile deloc piperate, un meniu costând 28 de lei.
Recomand cu drag Restaurant Bistro Pescăruș din Eforie Sud care practică un preț foarte corect la meniul zilei și nu numai!!!
„Mâncare gustoasă și local foarte curat și frumos poziționat (îl găsiți lunga scena/cazinou)”, a scris pe grupul de Facebook turistul.
În acest weekend, litoralul românesc va fi extrem de aglomerat, cu peste 100.000 de turiști așteptați în stațiunile de pe litoral. Unitățile de cazare au început să „ajusteze” prețurile pentru perioada de înainte și după minivacanța de Sf. Maria.
Gradul de ocupare al unităților de cazare este deja aproape de 100%, iar plajele vor fi frecventate de aproape 130.000 de turiști.
În Mamaia Nord, prețurile sunt mai mari, începând de la 1021 lei de persoană, iar în Neptun și Eforie, pachetele pentru patru nopți costă între 680 și puțin peste 800 de lei.
FOTO: Facebook
CITEȘTE ȘI:
În Mamaia, și la autoservire e scump! Cât costă o porție de hamsii și o bucată de mămăligă