Percheziții ale DNA la Prefectura Galați și la Direcția Județeană de Evidența Populației

Publicat: 14 11. 2013, 17:53
Actualizat: 06 02. 2019, 00:42

Procurorii Serviciului Teritorial Galați al DNA fac, joi, percheziții la sediul Direcției Județene de Evidența Populației din subordinea Consiliului Județean Galați și la sediul Prefecturii Galați, informația fiind confirmată de reprezentantul Departamentului de comunicare al DNA, Lidia Săplăcan.

Potrivit unor informații confirmate de către reprezentanții DNA, acțiunea de joi după-amiază a procurorilor gălățeni vizează funcționari publici suspectați de comiterea unor fapte de corupție, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Procurorii anticorupție nu au dat însă mai multe detalii legate de aceste percheziții, precizând că ulterior va fi emis un comunicat de presă referitor la acțiunea de la Galați.

Direcția Județeană de Evidența Populației Galați este condusă de directorul interimar Ileana Schipor, postul de director fiind blocat prin plecarea fostului șef Cătălin Emanoil Bocăneanu, care ocupă funcția de prefect al județului Galați, din luna mai a anului 2012.

Prefectul județului Galați, Emanoil Bocăneanu, nu a putut fi contact pentru a prezenta un punct de vedere în legătură cu acest caz.