Percheziții în Prahova într-un DOSAR de lovire, amenințare și distrugere. Mai multe persoane vor fi duse la audieri

Publicat: 31 07. 2024, 11:48

This browser does not support the video element.

Polițiștii și procurorii au făcut 12 percheziții într-un doosar de lovire, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice, în Prahova. Potrivit primelor informații, mai multe persoane ar fi intrat peste o familie în curte, ar fi distrus o maşină şi ar fi făcut scandal într-un cartier din Ploieşti.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 1 Ploieşti, efectuează 12 percheziţii, în municipiul Ploieşti, la domicilul unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cercetări a reieşit faptul că, persoanele bănuite, în perioada 22 iulie- 24 iulie, în urma unei stări conflictuale, aceştia ar fi agresat fizic şi ameninţat alte persoane”, a transmis IPJ Prahova.

În urma descinderilor, 12 persoane vor fi duse la audieri.

CITEȘTE ȘI:

DNA a scos din funcțiune „spălătoria de bani” a lui Iulian Dumitrescu. Cât ar fi primit primarul din Lehliu Gară pentru un PUZ

Reacția VIRALĂ a unui trader după jaful de criptomonede de 120 milioane de dolari de la MultiversX. „S-a transformat totul într-un șantaj”