Percheziții în Prahova și Dâmbovița. Sunt căutate persoane suspectate de comiterea mai multor infracțiuni

Publicat: 09 08. 2013, 12:11
Actualizat: 17 02. 2015, 21:20

Zeci de polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Prahova fac, vineri, 16 percheziții în județele Prahova și Dâmbovița, la persoane suspectate de comiterea mai multor infracțiuni, descinderile fiind făcute în cadrul a trei dosare penale.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții IPJ Prahova, descinderile domiciliare făcute vineri în localități din județele Prahova și Dâmbovița vizează documentarea activității infracționale a mai multor persoane suspectate de fals, uz de fals, înșelăciune și furt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform sursei citate, suspecții sunt cercetați în trei dosare penale. Unul dintre dosare este instrumentat de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova care anchetează activitatea unor persoane suspectate de falsificarea de poliție RCA și vize pentru inspecțiile tehnice periodice ale autovehiculelor. Prejudiciul în acest dosar nu a fost încă stabilit.

Un alt dosar, instrumentat tot de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova, vizează activitatea unei persoane care a cumpărat în rate aparatură electronică, folosindu-de de acte falsificate, prejudiciul fiind estimat la 5.000 de lei.

Al treilea dosar penal este instrumentat de polițiștii secției rurale Ceptura și are ca obiect săvârșirea mai multor furturi din locuințe și anexe gospodărești comise pe raza acestei secții rurale, prejudiciul cauzat de suspecți fiind de aproximativ 90.000 de lei, iar faptele fiind comise în cursul acestui an.

Mai multe persoane vor fi conduse la audieri în urma descinderilor.