Peste 90.000 de oameni, la petrecerile publice organizate de Revelion în Capitală. Unde au petrecut cei mai mulți bucureșteni

Publicat: 01 01. 2013, 16:57
Actualizat: 27 09. 2018, 18:37

Peste 90.000 de oameni au petrecut Revelionul 2013 la cele șase evenimente publice organizate în Capitală, cei mai mulți alegând să asiste și să se distreze la concertele organizate în Piața Constituției și Piața Revoluției.

Peste 30.000 de oameni au venit la „Supervelionul” ProFM din Piața Revoluției să asculte muzică și să se distreze alături de DJ-ii postului de radio, în calitate de maeștri de ceremonie ai serii, și de Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj și concurenți de la Vocea României, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

În Piața Constituției, unde Primăria Capitalei a organizat concerte cu artiști și trupe ca Antract, Lotus & Cristi Minculescu, Direcția 5, Vunk și Antonia, Horia Brenciu & HB Orchestra, împreună cu invitații săi – DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieșteanu, Grasu XXL, Guess Who -, au fost prezenți circa 45.000 de bucureșteni, au declarat, pentru, MEDIAFAX reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.

La Vanghelionul organizat la Romexpo, unde au concertat Anastacia și David Bisbal, alături de artiștii români Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect-R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar și trupele Voltaj și Direcția 5, au fost 7.000 de persoane.

Pe lângă Vanghelion, aflat la cea de-a 10-a ediție, primarul sectorului 5 a organizat și o petrecere de Revelion în aer liber, la intersecția străzii Sebastian cu Calea 13 Septembrie, unde au cântat, pentru circa 4.500 de oameni, artiști ca Alex Velea, Connect-R, Pepe sau Lora.

În Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (fostul IOR), petrecerea de Revelion organizată de Primăria Sectorului 3, animată de Vunk, Bere Gratis, HiQ, Trupa Veche, Proconsul, Felicia Filip, Narcisa Suciu și Emy Drăgoi, a adunat aproximativ 5.000 de bucureșteni.

Și în sectorul 6 al Capitalei a avut loc o petrecere în aer liber, cu Șuie Paparude, Guess Who, Raku și Grasu XXL, iar DJ Vasile, DJ Gojira, dar și acrobații de la Xtreme, care au coborât de pe clădirea Anchor Plaza și au aprins artificii în aer la miezul nopții, de spectacol bucurându-se peste 1.000 de oameni.

Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei au mai precizat că nu s-au înregistrat incidente deosebite în noaptea de Anul Nou.