Peste două tone de produse petroliere, ridicate de la locuința unui bărbat suspectat de furt în Olt

Publicat: 03 04. 2013, 14:34
Actualizat: 29 07. 2014, 22:03

Peste două tone de produse petroliere au fost ridicate de polițiștii din Olt, din curtea unui bărbat suspectat de furt, cantitatea fiind găsită în mai multe bazine metalice îngropate în pământ, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat emis, miercuri, de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt, polițiștii de la Investigarea Fraudelor au făcut o percheziție în comuna Sârbii Măgura, în urma căreia au fost găsite mai multe bazine metalice îngropate în pământ, unele dintre ele comunicante, prevăzute cu 12 fante, în care era depozitată cantitatea de aproximativ două tone produs petrolier.

Polițiștii aveau informații de câteva luni că suspectul obișnuia să fure produse petroliere din depozitele unor firme de specialitate.

„Produsul petrolier a fost ridicat și lăsat în custodia unei companii de distribuție produs petrolier, până la finalizarea cercetărilor. Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale”, se arată în comunicat.

La acțiune au participat polițiști de la Serviciul de Investigarea Fraudelor și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt, cu sprijinul jandarmilor de la IJJ Olt și al unor reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și DIPI Suspectul este cercetat în stare de libertate.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate.