PLD despre polul de dreapta liberal: Un cal mort, o privire spre trecut, o ciudățenie de primăvară

Publicat: 15 02. 2012, 09:41
Actualizat: 25 07. 2012, 09:00
Președintele PLD Theodor Stolojan a caracterizat, marți, încercarea PNL de coagulare a forțelor de centru-dreapta, drept „un cal mort și o privire spre trecut", în timp ce președintele executiv Gheorghe Flutur a numit-o „o ciudățenie de primăvară".

Președintele PLD Theodor Stolojan a caracterizat, marți, încercarea PNL de coagulare a forțelor de centru-dreapta, drept „un cal mort și o privire spre trecut”, în timp ce președintele executiv Gheorghe Flutur a numit-o „o ciudățenie de primăvară”.

„Un proiect mort, un cal mort, o privire spre trecut, a unor partide care se uită în urmă încercând să reînvie CDR-ul.”, a declarat Theodor Stolojan, cu privire la încercarea PNL de coagulare a forțelor de centru-dreapta, alături de AP și PNȚCD.

Stolojan a apreciat că cele trei formațiuni „ nu au vreo șansă” de a pune în practică acest proiect.

„Fiecare e liber să facă ce vrea, însă noi considerăm că polul de centru-dreapta nu poate fi făcut cu rămășițele unui trecut care a dat faliment. Partide precum PD și PLD, care doresc să facă acest pol de centru-dreapta, sunt partidele care au fost validate la recentul refefrendum, care privesc spre viitor și nu către trecut”, a explicat liderul PLD.

Președintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a caracterizat, la rândul său, polul de centru-dreapta liberal drept „o ciudățenie de primăvară: PNL dorește să guverneze cu stânga și să facă polul de dreapta”.

„Trageți concluziile dumneavoastră ce se întâmplă”, a precizat Flutur.  (Mediafax)