Polițist accidentat GRAV, după ce a fost târât câțiva metri pe carosabil de un autoturism. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Publicat: 28 08. 2024, 12:00
Actualizat: 28 08. 2024, 12:09
FOTO - Caracter ilustrativ

Un polițist a fost rănit grav, în urma unui accident, cauzat de un șofer, în vârstă de 20 de ani, în această dimineață, în Cluj. Tânărul nu a vrut să coboare din mașină la un control, așa că a demarat brusc și l-a târât pe agent câțiva metri pe șosea.

Polițiștii rutieri din Cluj-Napoca au vrut să oprească un șofer de la volanul unui autoturism, pe strada Blajului. În  autovehicul se aflau două persoane, iar la efectuarea controlului rutier, persoana aflată la volan nu ar fi respectat indicațiile echipajului de poliție de a coborî din vechicul.

Ofițerii de la Poliția Rutieră au procedat la imobilizarea șoferului, însă bărbatul a demarat în viteză cu autoturismul și l-a luat pe capotă pe unul dintre polițiști, târându-l mai mulți metri și provocându-i leziuni la nivelul membrelor inferioare.

Autoritățile l-au prins pe șofer după o oră de căutări. Persoana care se afla alături de acesta, pe scaunul pasagerului, a fost condusă la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

În cadrul activităților de căutare au fost angrenate forțe suplimentare, respectiv Serviciul Pentru Acțiuni Speciale, investigatii criminale, ordine publică, rutieră, criminalistică, poliție locală și jandarmerie.

În mai puțin de o oră de la data producerii incidentului, suspectul a fost depistat pe o stradă din cartierul Someșeni. Au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de ultraj, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul și dispuse măsurile legale.

CITEȘTE ȘI:

Tulburător! Planul malefic prin care un bărbat a încercat să își ucidă soția. Femeia a realizat abia când avea dureri de cap puternice

Martor la accidentul TRAGIC din parcarea unui magazin de mobilă:”A băgat mașina în viteză și a trecut cu roțile peste mama lui”

Un bărbat care a vrut să incendieze parcul IOR din Capitală a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile