Polițistul Cristian Cioacă a intrat într-un nou concediu medical

Publicat: 15 02. 2012, 11:43
Actualizat: 24 07. 2012, 06:21
Polițistul Cristian Cioacă, suspectat de uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, a intrat într-un nou concediu medical, după ce a beneficiat de mai multe concedii medicale sau fără plată după dispariția soției sale.

Polițistul Cristian Cioacă, suspectat de uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, care a dispărut de acasă în 29 august 2007, a intrat într-un nou concediu medical până duminică, după ce a beneficiat de mai multe concedii medicale sau fără plată după dispariția soției sale.

După dispariția soției sale, Cioacă și-a luat concediu medical în intervalul 11 – 24 septembire, iar din 25 septembrie până la 9 octombrie a intrat în concediul legal de odihnă. În 11 octombrie, el a intrat într-un nou concediu medical, de trei zile, după doar o zi de muncă, pe motiv că suferă de "sindrom nervos depresiv". Apoi, a revenit la serviciu în intervalul 15 – 23 octombrie, urmând un nou concediu medical între 24 octombrie – 6 noiembrie. În perioada 9-25 noiembrie, polițistul a intrat în concediu fără plată.

Avocata Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) a dispărut de acasă în data de 30 august 2007. Soțul acesteia, polițistul Cristian Cioacă, a anunțat Poliția despre dispariția femeii în 5 septembrie. Anchetatorii brașoveni au luat în calcul varianta crimei în cazul avocatei, principalul suspect fiind soțul femeii, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soți și în autoturismul bărbatului.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro