Ponta: Am trecut prin Dr Taberei și se lucrează la metrou, dar contractul cu Boagiu a deschis 16 găuri

Publicat: 27 08. 2013, 18:03
Actualizat: 29 03. 2019, 16:02

Lucrările la rețeaua de metrou din Drumul Taberei sunt în derulare în pofida minciunilor unor oameni importanți, iar problemele ar trebui căutate în contractul încheiat în perioada fostului ministru Anca Boagiu, care prevede deschiderea simultană a 16 puncte de lucru, afirmă premierul Victor Ponta.

El a arătat că s-a convins personal că la șantierul din cartierul Drumul Taberei se lucrează.

„Acum 20 de minute am trecut prin Drumul Taberei și lucrau oamenii la metrou. Mă tot întreb de ce mint la televizor oameni importanți și ne spun că nu se lucrează, eu i-am văzut acum o jumătate de oră și nu era o vizită anunțată. Lucrau toți la metrou. Că de ce s-a făcut contractul și s-au deschis 16 găuri în loc să lucreze la fiecare, asta probabil că trebuie să o întrebe pe doamna Boagiu, dar ea nu răspunde de nimic, nici de contractele cu Iordache, nici de metrou, de nimic”, a spus Ponta miniștrilor în ședința de guvern.

El a arătat că lucrările la rețeaua de metrou în Drumul Taberei trebuie urmărite în continuare de Guvern.

Președintele Traian Băsescu a declarat, luni, că poate se vor relua lucrările la magistrala de metrou din Drumul Taberei – „calamitate pentru cetățeni” – în urma cooperării dintre Rareș Mănescu, primarul Sectorului 6, și soția acestuia, Ramona Mănescu, care a devenit ministru al Transporturilor.