Ponta: Bâlciul dintre președinte și premier a ajuns la faza de scormonit și aruncat cu gunoaie

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 24 05. 2012, 19:50
Vicepreședintele PSD Victor Ponta a declarat azi că refuzul reînnoit al președintelui de a accepta nominalizarea făcută de premier pentru Ministerul Justiției arată că "bâlciul" dintre cei doi a ajuns la faza scormonitului și aruncatului cu gunoaie.

Vicepreședintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că refuzul reînnoit al președintelui de a accepta nominalizarea făcută de premier pentru Ministerul Justiției arată că "bâlciul" dintre cei doi a ajuns la faza scormonitului și aruncatului cu gunoaie.

Ponta a afirmat că noul episod consumat între președinte și premier arată că amândoi continuă să își bată joc de români.

El a spus că refuzul reînnoit al șefului statului de a semna decretul de numire în funcția de ministru al Justiției a Noricăi Nicolai și refuzul premierului de a discuta cu președintele și de a-i răspunde la telefon arată că "bâlciul dintre cei doi a ajuns la faza scormonitului și aruncatului cu gunoaie".

Ponta a precizat că nu știe dacă episoadele din cariera profesională a Noricăi Nicolai relatate de Băsescu sunt adevărate sau nu, dar a apreciat că acestea nu sunt de natură de a-l împiedica pe Băsescu, cu argumente juridice, să semneze decretul de numire.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro