Prahova: Copil care nu poate vorbi și nu știe cine e și de unde vine, găsit pe o stradă din Florești

Publicat: 20 09. 2012, 01:06
Actualizat: 27 09. 2018, 20:09
Un copil de aproximativ 12 - 13 ani, care are dificultăți de vorbire, nu știe cine este, de unde vine și nici unde se află, a fost găsit, miercuri seară, pe o stradă din comuna prahoveană Florești, polițiștii făcând cercetări pentru stabilirea identității acestuia.

Un copil de aproximativ 12 – 13 ani, care are dificultăți de vorbire, nu știe cine este, de unde vine și nici unde se află, a fost găsit, miercuri seară, pe o stradă din comuna prahoveană Florești, polițiștii făcând cercetări pentru stabilirea identității acestuia.

Potrivit unui comunicat dat publicității de Poliția Prahova, polițiștii de la Secția Rurală numărul 2 Prahova au fost sesizați telefonic că în comuna prahoveană Florești a fost găsit, în dreptul unui complex comercial, un copil care are deficiențe de vorbire și care nu știe cine este, nici de unde vine, și nici unde se află, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că este vorba despre un băiat de 12 – 13 ani, însă nu au putut stabili nici cine este, nici de unde vine, întrucât copilul nu poate vorbi și este incoerent. Tot ce au putut afla polițiștii este că băiatul se numește Alin.

Copilul a fost dus într-o școală specială, poliția deschizând o anchetă pentru a afla identitatea acestuia.

Băiatul are 1,30 – 1,40 metri înălțime, păr șaten deschis, ochii verzi, ten deschis, iar în momentul în care a fost găsit era îmbrăcat cu jeans albaștri, o geacă jeans, tricou portocaliu și purta o șapcă galbenă și pantofi sport maro.

Conform comunicatului dat publicității de Poliție, dacă copilul nu va fi identificat, acesta va fi dus într-un centru de plasament până la clarificarea situației sale.