Premierul își lansează aplicația „vPonta”, destinată utilizatorilor de iPhone și iPad

Publicat: 16 05. 2012, 19:18
Actualizat: 16 05. 2012, 19:18

Premierul Victor Ponta va lansa aplicația „vPonta” construită pe platforma Apple și destinată utilizatorilor de iPhone și iPad, afirmând că aceasta va crește transparența decizională la nivel guvernamental și politic pentru persoanele care îi accesează site-ul și pagina de facebook.

„Este o aplicație a mea pentru contul meu de Facebook și site-ul meu, prin care utilizatorii de Apple pot să aibă acces mult mai rapid la informațiile pe care le postez pe Facebook și pe pagina de net”, a spus premierul, prezent la RoNewmedia, eveniment dedicat industriei digitale.

Ponta a susținut că aplicația „vPonta” va ajuta la creșterea transparenței atât în ceea ce privește activitatea Executivului, dar și în zona politică.

„O să îi rog pe colegii mei, mult mai specialiști decât mine, ca imediat ce luăm toate deciziile, fie că este vorba de decizii guvernamentale în primul rând, dar și de decizii politice să le pot transmite către cei interesați”, a afirmat premierul.

Premierul a precizat că aplicația „vPonta” va fi disponibilă utilizatorilor în mod gratuit și poate fi descărcată de pe pagina principală a App-store.