Presupusul ucigaș al poștăriței din Cluj a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Publicat: 15 02. 2012, 11:47
Actualizat: 18 06. 2012, 12:05
Tribunalul Cluj a emis, joi, un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Ketves Attila, pentru omor deosebit de grav, bărbatul fiind acuzat de uciderea unei poștărițe din Cluj-Napoca în urmă cu o săptămână.

Tribunalul Cluj a emis, joi, un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Ketves Attila, pentru omor deosebit de grav, bărbatul fiind acuzat de uciderea unei poștărițe din Cluj-Napoca în urmă cu o săptămână. Polițiștii clujeni au stabilit, în urma anchetei, împrejurările în care a avut loc crima soldată cu strangularea Silviei Mezei, factor poștal în vârstă de 51 de ani.

"La data de 10 ianuarie, după ce Silvia Mezei s-a prezentat la un imobil situat în cartierul Grigorescu, în vederea efectuării plății a două alocații unei familii, la plecare a fost imobilizată și strangulată prin obturarea căilor respiratorii de către Attila Ketves, 35 de ani, beneficiar al plății efectuate de către aceasta. Suspectul, fiind singur acasă, a ascuns cadavrul într-o debara a imobilului pe care a încuiat-o cu o cheie pe care a păstrat-o tot timpul asupra sa", se arată într-un comunicat al Poliției Cluj, dat publicității joi. Potrivit anchetatorilor, în 14 ianuarie, presupusul criminalul a săpat o groapă în debaraua respectivă, unde a îngropat cadavrul victimei, acoperindu-l cu pământ, locație în care a fost descoperit cu ocazia cercetării la fața locului.

"Din primele cercetări, s-a stabilit că mobilul crimei îl reprezintă însușirea banilor pe care victima îi avea asupra sa, până în prezent stabilindu-se că acesta și-a însușit suma de aproximativ 1.000 de lei, reprezentând 540 de lei alocații neachitate, bani personali, mai multe bijuterii și alte bunuri personale", se arată în documentul citat.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro