Prima persoană cercetată pentru infracțiunea de răzbunare pentru ajutorul dat justiției: Un student tunisian care a bătut o tânără, în complextul studențesc Regie

Publicat: 03 04. 2014, 16:44
Actualizat: 10 02. 2019, 06:57

„În ziua de marți, 1 aprilie a.c., polițiștii Capitalei au prins un bărbat în vârstă de 26 de ani, cetățean de naționalitate străină, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni săvârșite cu violență, asupra unei tinere în vârstă de 21 de ani”, arată joi Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tunisianul Hassen Abdelaziz, în vârstă de 26 de ani, student la Universitatea Politehnica din București, a avut o relație cu o studentă, cazată într-un cămin studențesc din Regie.

În luna martie, după despărțirea de fosta lui iubită, tunisianul i-a luat mai multe lucruri, între care telefonul mobil și cheile de la camera de cămin, iar ulterior a și bătut-o, după ce aceasta a anunțat Poliția.

În 1 aprilie, Hassen Abdelaziz a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru tâlhărie calificată, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.