Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu: Am votat pentru un oraș european, pentru locuri de joacă

Publicat: 10 06. 2012, 12:07
Actualizat: 04 07. 2013, 02:29
Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu (PSD), candidat la un nou mandat la funcția de edil al orașului din partea USL, a declarat, după ce și-a exprimat opțiunea electorală, că a votat pentru "o Bistriță europeană, pentru locuri de joacă, pentru locuițe sociale și străzi asfaltate".

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu (PSD), candidat la un nou mandat la funcția de edil al orașului din partea USL, a declarat, după ce și-a exprimat opțiunea electorală, că a votat pentru „o Bistriță europeană, pentru locuri de joacă, pentru locuițe sociale și străzi asfaltate”.

Ovidiu Crețu a votat la secția de la Școala Generală „Lucian Blaga” din Bistrița, unde s-a prezentat alături de soția sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Votul de azi este un moment important pentru Bistrița, pentru toată țara, care va desemna administratorii localităților. Pentru Bistrița îmi doresc o administrație care să fie în consonanță cu Consiliul Județean și cu Guvernul, astfel încât dezvoltarea municipiului Bistrița să se poată face în mod firesc, normal”, a declarat primarul.

Întrebat pentru ce a votat, Crețu a răspuns: „Personal am votat pentru o Bistriță europeană, pentru locuri de joacă, pentru locuințe sociale, pentru străzi asfaltate, în general pentru drumul nostru spre Europa”.

În județul Bistrița-Năsăud, sunt așteptate la urne 262.592 de persoane, care își port exercita dreptul la vot în 312 secții de votare. În municipiul Bistrița există 56 de secții de votare.