Primarul din Focșani, rănit în urma unui accident rutier

Publicat: 17 09. 2016, 10:59

Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, a fost rănit, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe DN85, la ieșirea din localitate, alături de el fiind transportată la spital o altă persoană rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Toader Bogdan Octavian, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că în accidentul de pe DN85 au fost implicate trei autoturisme. Șoferul unuia dintre autoturisme nu a acordat prioritate unei alte mașini, astfel că cele două vehicule s-au ciocnit, iar mașina lovită a fost proiectată în alta.

În urma impactului, două persoane au fost rănite, respectiv o adolescentă în vârstă de 17 ani, care a suferit leziuni la cap, și un bărbat.

Surse din cadrul anchetei declară că bărbatul este primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, care a fost rănit ușor și viața nu îi este pusă în pericol.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea, Cristina Duța, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că cei doi răniți au fost transportați la UPU al Spitalului Județean Focșani, rănile suferite fiind ușoare.

Traficul rutier pe DN85, la ieșirea din Focșani, a fost blocat pentru o scurtă perioadă de timp.